Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz M_AND_Ms #9047 üzenetére

    Nézzük így a kérdést:

    - Mosatod mondjuk 24 órát, ami felesleges időkidobás és energiapazarlás, de utána legalább jó. Megnyugodsz és élvezed a használatát, ahogy kell.

    - Heteken keresztül idegesít, hogy még mindig ott van a fránya beragadt logó mindenen. Csak eltereli a figyelmed a filmről, mert folyton oda húz a szemed és azt figyelgeted, közben pedig mérgelődsz miatta.

    Ízlés és beállítottság kérdése, én inkább az elsőre szavaznék.

    (#9046) ZedX

    Mióta megy?
    10-20 óra után már szerintem is előnytelen megoldás.

    De ha gondolod akkor például most leállítod, megnézel egy "esti mesét", aztán betolod egész éjszakára a fehér képet és kiderül hogy reggelre elment-e a mikulás, vagy sem.

    Nem az a lényeg, hogy folyamatosan ez a fehérség menjen. Csak az benne a jó, hogy ezzel fakul a lehető leggyorsabban az IR, így ha zavar, akkor érdemes ezt betolni, mikor van IR, de másra amúgy sem használod a TV-t.

    Így üresjárati időben is, sőt, ilyenkor aránylag gyorsabban is fakul az IR, így nem hetek csak napok (akár potom pár óra) kérdése...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák