Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz slick-adam #9020 üzenetére

    Mindegy hol csinálod. A lényeg hogy egy ekkora kijelzőn úgy sem lesz elég éles egy 720p-ben renderelt kép. (A 720p-s videó más, mint a játékok, de ekkora kijelzőkön ugye már 720p videó és 1080p videó közt is látni a különbséget optimális távolságból.) Ehhez mérve semmi a chroma blur.

    Én a magam részéről szem előtt tartom a 4:4:4 dolgot, de az erre nem képes készülék árának legfeljebb 10%-át dobnám rá ezért a kis "extráért".
    (Szerintem alap dolognak illene már lennie manapság, úgyhogy inkább ne akarják már nekem extraként eladni! :W)
    Ez ne legyen vízválasztó.

    Ha megy nappal és este is (és nem szeretsz vagy kényelmetlen besötétíteni nappal), akkor tényleg jól jöhet a THX-Day, de lehet hogy az ST50-en is elég bekapcsolni a dinamikus szabályzást (vagy az ECO mód, vagy az a másik, esetleg harmadik, ha idén más a nevük...), és felhúzza az neked a kontrasztot, mikor világos van a szobában. (Igaz, hogy annyira azt hiszem nem lehet feltolni az ST-t, mint a GT/VT THX-Day módja van, de elég lehet, ha legalább nagyjából elrántod a függönyt.)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák