Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slashing

    senior tag

    valamikor a nyáron szoba felújításra időzítve tervezek tv-t venni én plazmára gondoltam de kicsit nagynak érzem a legkisebbeket is.

    A szoba egy kis szoba annak is a rövidebb felére kerülne a tv. <- 2,6m -> néztem én a táblázatot az első hsz.-ban de rohadt nagynak érzem a 2.6 méteren bellülre a 104-106cm alap plazmákat ebből ugye lejön hogy nem valószínű hogy a falon lesz plusz a másik oldalról lejön az ágy vagy az ülőfelület marad kb. 220 cm(de lehet hogy kevesebb). Hiába állnék át 720p-re és 1080p-re akkor is közelinek érzem ezt és szerintem már a szememet is mozgatni kéne hogy átlássam ilyen közelről. Én 32-37-ben gondolkodtam de ezen a táblázaton most nagyon elgondolkoztam hogy lehet a 42 sem rossz de valahogy nehéz elhinnem hogy ez nem túl nagy méret. Viszont plazmában alig van nem hogy 32-es de 37-es is... marad a led mint alternatíva? szerintetek?

    (önmagában tv-zni a heti néhány focimeccsen sporteseményen kívül nem használnám főleg htpc hajtaná egy északkeleti fekvésű szobában amit gyakorlatilag csak délelőtt ér napsütés)

Új hozzászólás Aktív témák