Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz Hasaggymeg #89164 üzenetére

    Akkor lehet nem volt a "hosszusag" miatt egyertelmu mit kerdezek. Azert irtam le mindent hogy ezeken mar atmentem, ezeket a tanacsokat kaptam.

    Szoval nem ertek hozza, 20 ev utan szeretnek bringazni.
    Munka utan, munkaba menet, hetvegenkent kornyezo utcakban, park stb. Aztan ha jon egy kis kondi akkor kisebb turak.
    MTB kilove mert azzal nem lehet turazni. Orszaguti kilove mert azzal "haladni kene" az nem a varosba, meg bringa utakra valo, meg kimenni vele a parkba, viszont kocsim nincs amivel elmennek pestrol ahol lehet nyugiban haladosan tekerni. Ezek alapjan nekem a Cross-t ajanlottak mert szeretnem hogy ha azert patkazni kell, vagy atmenni egy tura alkalmabol majd valami nem beton uton akkor azert arra is alkalmas legyen, de tudjak vele menni turakat is.

    A legnagyobb bajom az, es ezert lett hosszu az iromany, mert en bemennek a boltba es vennek egy bringat, amivel kezdtem 2 honapja kb, a kulonfele mas forumokon hogy bemasoltam pl ezt:
    [link] Lehuztak, hogy ez nem jo rajta meg az nme jo rajta.
    akkor bemasoltam ezt:
    [link]
    40-el tobb, ugyanaz volt, ezert nem jo, meg azert nem jo.....
    Akkor bemasoltam ezt: [link]
    Ez sem mert ez gagyi rajta, meg az stb.

    Szoval semmi se jo, csak az a kerdes hogy kinek? Nekem arra amit fent irtam tenyleg nem jo? a 129 ezres se? tenyleg kell a tarcsafek? Tenyleg kellenek azok a "plusszok" amiket mindegyiken kifogasolnak es hogy nem raknak fel ra? Ha a 280 ezres sem jo, akkor a 129 ezres is ugyanugy nem jo, de 140 el olcsobban nem jo...Azt szeretnem tudni melyiket vehetem meg nyugodt szivvel arra amit fent irtam. Nincs tervben 10 napos tura, nincs tervben kulfoldi tura, hegyek. Max 40-80 Km-es turakat tervezek idovel ha lesz kondi hozza es napi hasznalat. Nem en dilemmazok, hanem a vlaszok, tanacsok en mar kerdezes nelkul megvettem volna valamelyiket ha nem kezdek el kerdezoskodni. Ertem en hogy valami sosem eleg jo rajtuk, de az nekem mit szamit? 2 honap mulva elromlik? Ha igen akkor az valoban nem jo, de ha csak azt jelenti hogy "extrem korulmenyek" es igenybevetelek kozott nem olyan preciz az a valto, vagy 10 000 Km utan mar lancot kell cserelni az nekem szerintem nem problema.

    Remelem ertheto igy!
    koszonom,

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák