Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TomMusic

    őstag

    Sziasztok!

    Mióta Budapestre költöztem (szűk 3 éve), teljesen szakítottam egy korábbi hobbimmal, a kerékpározással. Mostanság gondolkozok rajta, hogy újra behódolok e hobbinak. Régen mindig is az volt az egyik álmom, hogy dimbes-dombos/hegyvidéki terepen repesszek, de anno Békés megyében ez elég nehezen volt kivitelezhető. :)
    Itt Budapesten (illetve relatíve közel) már vannak ilyenre lehetőségek, illetve sokkal változatosabb tájak vannak, mint a végtelen horizont..
    De nem csak erre használnám a kerékpárt, ha már vennék (merthogy a régi eléggé az utolsókat rúgta már akkor is), hanem pl. melóba bejárni vele néha (~15km), illetve elszaladni vele ide-oda a városban. Tehát aszfalton is lenne használva, viszonylag sokat.
    Az "álom" gép valami ilyesmi lenne: [link]. Ám ennek kb. a felét szánnám rá, illetve ez "túl terep"-nek tűnik (pedig nagyon-nagyon tetszik). Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy milyen fajta kerékpárokat nézzek a fent leírtak alapján?
    Annyi "feltétel" még lenne, hogy legalább hátul legyen tárcsafék, normális váltóval, legalább 1 teleszkóp, és aszfalton / terepen is lehessen vele haladni.
    Az összefoglaló alapján több mindent kell meghatározni, de még egyelőre azt se tudom merre induljak el..

    Előre is köszönöm a tanácsokat! :R

    Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

Új hozzászólás Aktív témák