Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Pttypang #70376 üzenetére

    Igazad van teljesen, csak én azt látom, hogy bejönnek az üzletbe a szülők, és megnézegetik a bringákat, megmutatunk párat, hogy miket tudunk adni mennyiért használtban, igényesen precízen felújítva, majd elmennek és megveszik ezeket a bringákat, az elmúlt fél évben 2 ismerős helyi szülői is vett a gyerekének ugyan ilyen decathlonos bringát, és az lett mindig a vége, hogy nekünk kellett cserélgetni rajtuk az alkatrészeket, hogy használható legyen, de még mindig nem jó a bicikli, mert attól hogy a gyerek lejön vele pár padkán, meg kimegy vele a kilátóig, attól 8 as van a kerékbe hogy folyamat beleér a fékbe, sz@rul vált, rágnak az agyak, elgörbül a tengely, plusz az egész el van fuserálva, és ronda is. És a végén már rá lett a biciklire fröcskölve 20 ezer ft és még mindig egy semmi. Jobban jártak volna ha megveszik a kicsit festék hibás, kicsit ott ott kopott használt de felújított bringát, ami még évekig jól működik ha néha behozza.

    És akkor azt még nem is hoznám fel pluszban, hogy hány olyan családot látok megvenni olcsó szemetet, (most ezt ettől a biciklitől függetlenül mondom), aki új autóval jön, nyaralni megy a világ végére, drága cuccokban jön be, de biciklire 160 at kiadni, na azt aztán nem, járjon inkább a kínai sz@rral a gyerek.
    Vadi új ML mercedesből szedik ki az OBI -s biciklit, és várják tőle a csodát, stb.. meg el vannak ájulva az áraktól, de a márkaszevizben hogy lehúzzák egy olajcsere miatt 80 ezerrel, az nem baj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák