Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jester01

    veterán

    válasz Vasinger! #70333 üzenetére

    csöngettem nekik, erre BALRA kezdenek el kitérni (MIÉRT?)

    Igen, ez a jobbra tartás dolog nem nagyon megy manapság sok embernek.
    Kerékpáros kollégák is bemennek belső ívre beláthatatlan balkanyarba aztán nem győznek elnézést kérni amikor szembetalálkoznak a szabályosan közlekedővel. Legalább egyszer én is csináltam ilyet, a telepített tükör ellenére valami pillanatnyi kihagyás okán azt hittem nem jön senki.

    Gyalogosokra meg néha jobb nem rácsöngetni mert megijednek és hülyeségeket kezdenek csinálni. Inkább viszonylag messziről szoktam egy jelzésértékűt csengetni.

    Mondjuk esetenként csöngetni sem kell, múltkor a strandon (ahová szezonban már be sem megyek inkább) két hölgy kívánt átmenni a bicikliúton. Az egyik észrevett és inkább megállt a másik átment. Eddig semmi probléma, de aztán gondolt egyet és körülnézés nélkül hirtelen visszaindult. Amikor meglátott akkor pedig a lehető legjobb megoldást választva megállt az út közepén pont előttem. Lefékeztem, erre még neki állt feljebb hogy nézzek már magam elé ... mondom, én néztem, azért nem ütöttelek el :U

    Az meg a hab a tortán aki az egymás mellett lévő elválasztott gyalog és kerékpárút részen csak azért is a kerékpárúton sétál, súlyosabb esetben családostul és megint a biciklis a gonosz. A kedves nyaralók mondjuk a sima utcákat is képesek teljes szélességben elfoglalni.

    Jester

Új hozzászólás Aktív témák