Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedy007

    őstag

    válasz Hasaggymeg #280957 üzenetére

    Nem a tárcsák közötti különbségre szeretnék menni vagy még is de azt is csak részben. Swissstop-ból nem lesz rotor (elnézést ha félre érthető módon fogalmaztam) csak betét lesz tőle SWISSSTOP DISC 15 E, SM-RT64 lett de nem főleg a tárcsák közötti különbség miatt ez azért lett mert bírja a fémes betéteket arról meg azt tudom akár a fél fémes akár a fémes esős vizes időben ugyanúgy vagy hasonlóan fognak mint szárazon (bocs ez lett a fétisem mióta a V-Fék ezt tapasztaltam hogy 0 a fék) gyantás organikus fék betétek esetén meg teljesítmény romlást írnak gyorsabb kopást. Való igaz minimális eső félében mentem a B05S-RX betétekkel SM-RT10 és SM-RT54-el és még bejáratlanul is magabiztosabban fogott mint a felni fék de nem szeretnék meglepődni hogy egy kiadós tavaszi-nyári de akár őszi zuhatagban hasonló cipőben fogok járni.. SWISSSTOP DISC 15 E esetén a gyártó az állítja hogy ugyanazt a teljesítményt fogja nyújtani bármilyen körülmények között.. Csak itthon drága ez a betét bikeinn-nél negyed annyiba kerül.

    Ha úgy jött le a "gagyi" alatt a B05S-RX értettem hogy alig futott 200km-t azzal koptatnám be az SM-RT64-t így lenne viszonyítási alapom. De nem ég a ház így jövő hét hétvégéig rá ér mire ide érnek a betétek.

    Ki szeretném maxolni a két dugattyús fék rendszer minden erejét mert négy dugattyúsra nem feltétlenül váltanék. Ennél többet nem fogok már tudni tenni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák