Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Ringman #265852 üzenetére

    Ja, "elvileg". Az enyémre az oldalak fele fitneszt ír, meg crosst, meg egy része meg Cityt. A Cube a Trekking/City kategóriába rakja a főmenüben, de amikor meg az alkategória oldalt nézed, ott a Fitness-ben a Nulane van, amit a főmenüben meg a Gravelhez rak :) A Hyde-ot meg a commuting kategóriába rakja. Szóval szerintem ők se igazán határozták meg, mi ez. Nekem mindenesetre ez a bringa így bejön, nem fáj semmim rajta. A térdfájás elmúlt, ahogy erősödtem, a jobb csuklóm zsibbadt még kicsit az elején, de az sincs már. Meg a seggem néha, de az gondolom normális.

    Na, de akkor ma is tanultam MÉG valamit a ruházaton kívül, köszi :) Egy "rendes" fitneszt majd kipróbálok, hogy az milyen, úgyis messze van még az a pont, amikor bicaj cserélek, és nem akarok úgy járni, mint fulton.

    #265848 tisn: kb az a lényeg, hogy te elégedett legyél vele, és kényelmes legyen. Nézz meg engem, olcsó bicaj, de amúgy teljesen elégedett vagyok vele, csak nem akarok hosszú távon úgy járni, mint fulton a Csepellel, hogy csak elképzelem, hogy milyen lehet a jobb ahelyett, hogy váltanék. De az még úgyis odébb van, rá kell érezzek.

Új hozzászólás Aktív témák