Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz Tin #265801 üzenetére

    nálam először a karmelegítő kerül elő, amikor már fázok reggelente. aztán az aláöltöző felülre, amikor már a mellkasom is. majd a téli, hosszú ujjú felső, először aláöltöző nélkül, majd aláöltözővel. aztán a 3-in-1 téli dzseki aláöltözővel.
    alulra nincs ekkora varia, oda is van aláöltözőm, de később kerül elő, mert a láb dolgozik, ezért annyira nem is kell szigetelni. ha már délután is hideg van a rövidnacihoz, akkor veszem elő a hosszúkat.
    kiegészítőből a sál az fontos, viszonylag korán, mert a torkom könnyen begyullad, na és persze a kesztyű, reggeli 15 fok alatt már van nálam egy hosszúujjú kesztyű, 10 alatt meg a télit hordom. fagypont alatt nem szívesen megyek már ki, mert nagyon hamar elkezdenek fázni az ujjaim. idén szerintem kipróbálom valamelyik homárkesztyűt emiatt.
    kamásli jól tud még jönni szeles időben, de abból is van 3féle, a vízálló, a téli meleg, meg a téli meleg és vízálló, de ezek közül nekem csak az első van. ha télen esik, úgyis kikönyörgik a kölykök, hogy kocsival menjünk.
    illetve a hideg ellen még az esődzseki/nadrág is jól tud jönni, de hamar bele is izzadok.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák