Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • padzso

    tag

    Tegnapi élmény: megtudtam, hogy Conti Race 28 18-25 belső van az Ultrasport 28 mm külsőben, valószínűleg gyári pakk lehet az Attainhez, az Us legalábbis szerepel a leírásban. Használt bicóként vettem, szóval a belsőre nem mernék megesküdni.
    Nekem soha elő nem fordult a fejemben, hogy eggyel kisebb méretű belső tegyek a felnimre. Eddig baj nem volt belőle, viszont lövésem sem volt róla. Azóta ráadásul kerék is cserélve lett, s akkor sem láttam.
    Tegnap viszont furcsa játékban volt részem: elmulasztottam az indulás előtti nyomásmérést, így megálltam pumpálni. Sikeres volt, majd 1 idő után a hátsó traktus ismét nyúlós lett, megálltam, puha megint, pumpálás, x km után megint furcsa. Belsőcsere mellett döntöttem. A vicc az, hogy a Race 28 nem lyukadt ki, a szelep sem ereszt, mindezt már víz alatt nézve. Eddigi tapasztalataim alapján szelepet még nem tettem tönkre, lehet, hogy már nem bírja az 5 bar körüli nyomást, ezért van a lassú nyomásvesztés?
    A belsőt magában ugye nem tudom 5 barra pumpálni. Annyit még észrevettem, hogy ez a belső valamivel gyakrabban igényeli a pumpálást a másféle belsőkhöz képest.

Új hozzászólás Aktív témák