Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gordonfreemN

    addikt

    válasz fulton #249194 üzenetére

    Pont nálam is lenne idevaló kérdés:
    Ma elmentünk tekerni. Eddig jól bírtam a wtb silverado-t, múlt heti 30+ km (nagyrészt terep) után sem fájt semmi. A héten melóba is lejártam napi kétszer minimum. Semmi gond. Ma elmentünk biciklisúton tekerni, kb 15km-t tekertünk de már az utolsó 1/3-nál nagyon fájt a sejhajom.

    Nekem pont vízszintbe van a nyereg amúgy. A magassága jó, épp nem kattan ki a térdem ha lelépek a sarkammal a pedálra alsó helyzetben és ha 3 órára állítom,a térdem függőleges vonala a pedálra érkezik. Kicsit olyan érzésem volt, mintja előrecsúsznék amúgy a nyergen.

    Aztán a csuklóm is elkezdett fájni, mert kissé kifele fordítja a kormány: ezt ugy tudom elmagyarázni, hogy ha ökölbe szorítom a kezem és benne egy pálca, akkor a hüvelykujj oldalán lévő pálcarészt távolítom, a kisujj felőli részt közelítem a karomhoz. Ez nekem fárasztó, folyamatosan azt éreztem,hogy de jó lenne egy kormányszarv, azon meg tidnám pihentetni a kezem, ekkor tenyérrel 90 fokban elforgatva a kormány végét fogtam kicsit, és íhy pihent valamennyit.

    ¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

Új hozzászólás Aktív témák