Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz gordonfreemN #248419 üzenetére

    Persze, nekem is volt már szerelős kérdésem itt, nem is egy korábban, és minden bizonnyal még lesz is. Csak arra utaltam, hogy szerintem sokunk, vagy a topik nagy része számára a bringázás a kikapcsolódásról, élményekről, útvonalakról, bringás eseményekről, versenyekről szól. (Aminek persze feltétele egy jól működő bringa, amihez szerelni kell...) Csak azért írtam ezt, mert az utóbbi időben nagyon eltolódott a szerelés, lánc, wax squirt olaj stb irányába a téma, közben ilyen időben biztos, hogy sokan gyönyörű helyeken tekertek.

    Pl.: én ma a BuBa Biatorbágy - Pázmánd szakaszát tekertem le odavissza, egy kis Botpusztai kitérővel 70 km, 700 szint lett. Valóban nem egy családbarát útvonal, visszafelé jó 25-26 fokot jelzett a computer, az Etyek felé vezető emelkedőn 6-8-an tolták fel sorba a bringákat gyerekek és szüleik, nem irigyeltem őket :N De egyébként az útminőség a legtöbb helyen tényleg parádé, szinte forgalommentes, csak Kajászó előtt és után aki lefektette azt a 3-3 ormótlan fekvőrendőrt a 10-12% emelkedő alsó felére, na azt szívesen megkérdezném, hogy mi vezérelte... :U

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák