Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Tanácsot kérnék. Fiamnak tavaly vettünk egy használt Scott 26-os montit, idénre nőtt bele magasságra. A bringa olcsó volt, szerintem kb 10 évvel ezelőtti modell lehet, pár évig tanulgatni jó lesz neki. Már tapasztalgatja, a V fékek még bőven jók, a felni is bírja még. Ma megpucoltuk és beolajoztuk a láncot, így már be tudtam állítani a hátsó váltót is. Az egyik belső vásárlás után 2 nappal leengedett, azt már múltkor cseréltem, de ma néztem a gumikat, és hát az oldalfalon vannak ilyen mikrorepedések, és a mintázata is kopottas. Nem tudom, ez mennyire biztonságos, így inkább a külsőket is cserélném, hogy amire már tényleg elkezdi tolni neki, legyen biztonságos a bicaj. Amíg még szokja, jó ez is.

    Méret: 26 x 1.90 (47-559)

    Mintázatról kérdeznék. Többségében aszfalton használná, és gondolom ma később a haverokkal mindenfelé, de alapvetően valami olyan mintázat kellene, ami mindenhova jó, de az aszfalton nem a bügykökön gurul az ember, amiket az első erősebb fékezés leszab (hiszen mégiscsak gyerek).

    Árban az olcsóbb kategória. Felesleges a drága, az előző bicaján is szétfékezte a hátsó gumit. Nem mondom, hogy legyen a legócskább, de semmi "performance" gumi nem kell. Sima alap kategóriás, csak a mintázatot nem tudom, hogy melyik a legjobb montira, amit többségében aszfalton használ az ember, de mondjuk nem taknyol el vele a legelső földúton vagy murván sem.

    A bike-discountról rendelném, vagy Amazonról. Jöhet többféle tipp is. Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák