Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz MPowerPH #239470 üzenetére

    Ha jól érzed magad benne akkor tök mind1 mit hordol. Érdemes ezeket kézzel átgyúrni és kiöblíteni aztán kitenni száradni. (fűtő klíma ilyenkor nagyon jó) nyáron meg szárad. Sose centrifugálom. De még a pulzus pántot is csak kézzel. Nekem sok sok kör van már a ruhákban, de egyik aláöltözőm sem szagos. Ha csak ez alapján nézném, mosni sem kéne szinte.
    én nagyon komálom hogy van átmenet a ruhák közt:
    Nyári hálós alá, átmeneti alá, téli alá, mez, kabát, Már kapásból tudom mit vegyek fel adott útra, ha ránézek az időjárás app-ra.
    Az aláöltözőket egy hónapban egyszer (max) kétszer ha ki mosom (és akkor sem azért mert érezni rajtuk), semmi szaguk nincs. Ebben nagy szerepe van a gyors szárításnak is, szellőztetésnek. (ilyenkor jó a fűtőklíma) A mezt amit vettem még csak 1 szer mostam ki, mintha nem is hordtam volna. Dzsekit pláne nem. Alsók és nadrág az más tészta. De pl a futó nacit is csak egyszer mostam eddig, bár az nem sokat van rajtam. Csak mínuszokban veszem fel.
    Viszont az is tény, én minden kör előtt! közvetlen, tusolok.

    Ezért jó úszni oda nem kell piperkőc, csak a "minimalista" beállítottság :D (na arra látod már nem költenék, ennyire nem vonz) jó ami van :) Egy füldugó, egy szemcsi (bár az csak strandon), és egy rövidgatyó és kész a készlet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák