Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Ringman #224275 üzenetére

    A külön váz az talán nem olyan komoly gond, mert az összes ebike motorhoz külön váz kell. Ráadásul amikor egy gyártó elköteleződik egy motor mellett, akkor ott egy darabig ki is tart pont a váz, súlypont, felfogatási pontok stb... háromszögben, annyira nem ugrálnak. Ezért valóban egy kérdés az, hogy még nem látják idejét, hogy vázat és felfogatási pontot ehhez igazítsák főleg milyen motorral lehet párosítani, amelyiknek megfelelő supportja is van minden országban.
    Hatékonyság: jól látod a 90% ugyan már elég jól hangzik (volt ez rosszabb), de ahhoz már elég, hogy agalóg gépen nem elég egy lánchajtásos rendszerhez képst. Ebike-on még ez lehet nézni, de talán ott se mindegy még, hogy -10% hatótáv, annyira még nem vagyok ott a hatótáv kánaánban, hogy ennyit el lehessen dobálni. Vagy jobb akksik kellenek olyan súllyal és hatótávval, amik esetében ez a veszteség belefér.

    Másrészt minél gravity fókuszosabb egy gép annál kevésbé lényeges a hatékonyság és a súly se fáj annyira. Ellenben az egy akksival megtehető szintkülönbség méterek azok felhasználói oldalon nagyon is számítanak.

Új hozzászólás Aktív témák