Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    Húúú bringások vs autósok dühöngő nap van.

    Tudjátok mindkét oldalon szereplek, de most már bringával inkább autó mentes közegben. Viszont van egy autós bringás szitu, szerencsére nem szűrűn, de azért előfordul és szerintem nem lehet kulturáltan kezelni. Ezen esetben én vagyok az autós, kíváncsi vagyok szerintetek ilyen helyzetben ti mit tennétek?

    Tehát utólérek egy bringást, akit szépen a megfelelő pillanatot és arra alkalmas szélességű helyet kivárva áldozatos türelemmel kikerülök. Az út a városban két oldalt fizikálisan is határolt (parkoló autó, egyik oldalon, illetve betonelválasztó a másikon. Kicsit később lassul a forgalom előttem és vissza kell lassítani 20-25 kmh-ra (nincs megállás), közben azt veszem észre, hogy a bringás nyilván utólér majd jobbról az autómtól pár centire ott teker a holttérben és kúszik előre, vissza akar előzni, viszont én nem tudok hova menni több helyet adni neki, fizikálisan nincs rá hely, ő jött be oda, nem áll a sor, ami mellett szabályos előre lehet menni, sőt nem is araszolásról van szó.
    Lehet gyökréség és bringás társak megcsúfolása, de egy ilyen után arra a konkrét bringásra nem tudok úgy tekinteni, hogy ő igényli az oldaltávolságot, vagy nekem kéne rá figyelnem én megtettem mindent hogy biztonságosan mejünk az ő bevállalósságát nem tudom helyette korrigálni és nem fogok a paroló autók közé rongyolni miatta.

    Nektek mi az ilyen szitukról a véleményetek?

Új hozzászólás Aktív témák