Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ugye hogy logikailag elképzelhetetlen, hogy ha bármerre elindulok és akármennyit megyek majd a végén ugyan oda érkezem ahonnan elindultam, akkor többet menjek emelkedőn mint leejtőn, ugye?
    Csak mert az új első perctől megbántam hogy ilyenre pénzt adtam wahoo element-em szerint, van hogy sokkal többet leejtőzöm mint amennyit mászással töltök, hiába érkezem oda ahonnan elindultam.
    A kép alján van egy igen nagy különbség a telefonnal mért körhöz képest, viszont ott akivel voltam garminnal mérve 1030-at mászott az órája szerint, szóval kész rejtély hogy tudja ennyire pontatlanul szórni az adatokat.
    ---
    A lényeg hogy minden youtube-os review átverés, szerintem ez egy nagyon buta szerkezet, montisként szinte használhatatlan, túrázni sem az igazi, egyedül arra jó hogy megtervezd merre mész, pontosan kövesd, és támadd a komot vagy a saját legjobb idődet, erre a ledes rendszer tökéletes, minden másra alkalmatlan, jelen esetben arra sem képes hogy pontos gps adatokat adjon, pedig az lenne az a fő feladata. nem használ OSM mapet, nem mondhatod meg milyen térképet használjon alapul, ha letérsz a tervezett útról nem mutatja merre kell menje hogy visszatalálj, sőt nem is rajzolja csak nagyon röviden azt az utat ahonnan jötttél, ha lassan kínlódósan mászol egyből megáll, és van hogy csak 5-7-10 méter után indítja a követést.
    Az is elég kínos, hogy nem lehet ODO-t, eddig megtett km-t beállítani, tehát mikor felraktam év közben a bringára 0-ról kezdte számolni.
    Aztán ami meg talán nem hiba, de kínos hogy nincs rá lehetőség, mivel mégis csak egy okos eszköz, hogy lehessen váltani akár az órán belül hogy mikor melyik bringán van, és annak számolja az ODO km-ket, illetve megfelelően töltse fel stravara a helyes bringát beállítva.
    Na a lényeg hogy szerintem amatőr csapat fejleszti, rengeteg apró kizárólag szoftveres hibája van, amit ha javítanának lehet verné a garmint, de ha a bolt meg a roam is ennyit tud akkor óvakodjatok ettől a brandtől.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák