Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz xy.zsolt #174881 üzenetére

    Ja, dropperen én is gondolkodtam :DD
    Holnap megyünk nyaralni egy hétre, szal mire legközelebb bringára ül, tutira elmúlik az izomláz. A nyerget meg majd apránként emelem neki, talán könnyebben megszokja úgy.

    (#174887) szimpláncsak Kicsit nekem is megható volt, de inkább örültem, mert meglepően hamar ráérzett a tringázás lényegére. (Én eleinte többet bénáztam, mint ő :DDD )
    Anyukádnak jobbulást kívánok, és ha azelőtt nem bringázott sokat kétkerekűvel, akkor neki is jó lenne a tricikli, mert mozogni muszáj lenne, különben egyre rosszabb lesz. Viszont, ha azelőtt sokat bringázott, akkor nem biztos, hogy meg tudja szokni a háromkerekűt. Akitől én vettem, ő is a mamájának vette, de a néni sehogysem tudta megszokni, félt felülni rá. Amit egyébként nem csodálok, eleinte rohadtul nem arra akar menni a tringa, amerre te szeretnéd, tudnék mesélni :DDD . De így legalább szinte teljesen használatlan állapotban volt, egyedül a fékbovdenek házába kellett olajat fújnom, meg az első féken kellet állítani, egyébként mindene rendben volt, mintha új lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák