Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz cettlee #162971 üzenetére

    Ez úgy szól mintha hozzáérne a tárcsa valami fémhez,vagy meg lenne repedve valahol. :F Ugyanakkor azt mondod új,így a repedés kizárva,és a betétek nélkül is így szól...én megnézném a féktestet,hogy ahhoz sem ér-e hozzá biztosan sehol a megfricskázott tárcsa,utána a küllőket,vagyis nem-e laza valamelyik,a kereket,nem-e kotyog.Azt mondod,hogy oldott gyors-zárakkal nem cincog? Ez is érdekes!Próbálj lefogni ezt-azt,mint egyes küllők,agy,támvillák,gyors-zár,féktest,hátha kiderül mit rezegtet be.Utána állíts a gyors-zár szorításán,erősebbre,gyengébbre,hátha elhallgat,végül húzz,vagy éppen lazíts kicsit a rögzítő csavarokon egyenként miközben pöcögteted,természetesen az ésszerű határokon belül,hátha megváltozik a rezgés.

    (#162973) metrion...valószínűleg igen,noha van néhány márka ahol akár jó is lehet.Virtuális felső csőhosszhoz igazítsd méretválasztásodat.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák