Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #134388 üzenetére

    "én már el sem tudom képzelni, hogy miért akar még bárki is belsővel menni terepen."

    Szerintem egyszerű a válasz. Mert sokaknak semmi nem alkalmas a bringán a váltásra, a másik amit meg nem is értek, hogy itt sokan írták, hogy annak ellenére hogy váltottak, ugyanúgy hurcolják a belsőt magukkal?! Na most akkor ez kicsit fura, mert leegyszerűsítve nem könnyítesz sem a táskádon, sem a szükséges szerszámokon.
    Pumpa kell, belső kell, ehhez nyilván gumileszedő kanál is, folt helyett meg az a kukacos marhaság.
    Miért kell belsőt vinni?

    Egyetlen előnye hogy a kis tüskék nem kárhoztatnak teljes megállásra, elég párszor utána fújni, és elméletileg jó lesz, de ugyanúgy meg kell állni pumpálgatni, nem?

    A bringám TR gumikkal jött de a felni nem támogatja (SUN RINGLÉ INFERNO 25, 29", DISC, EYELETS, 32H), tehát nem foglalkoztam vele gumicserénél. Ha most mégis vennék rá pl 6030Dáltal javasolt mitast (mert az ikon nekem sem tetszik aszfalton) akkor a nem TR felnire, fel lehet imádkozni, vagy esélytelen hogy jó legyen?

    Engem is lapos kerék fogadott tegnap reggel (mondjuk hazahozott és csak éjszaka rohadt le), nem értem miért ilyenkor kapjuk a sok defektet, tavaly is így volt, aztán nyáron kb 1 volt összesen 3000km alatt, pedig ugyan ott jártam végig.

    (#134390) jjeahh
    Kissé hihetetlen hogy neked 1 szezon bírnak a gumik, nekem az RK hátul, már túl van 5000-en, és szinte alig kopott a profil magasság, persze a szélük már 1000 alatt "kicsorbult" de a profil magasság még lazán kibír 1 teljes szezont aszfalton/terepen.

    Én arra következtetek, hogy neked azért kopik a gumi, jobban mint másoknak, mert 1 baron használtad/od :)))) és a sokkal nagyobb felületi tapadás miatt, hamarabb megeszed őket.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák