Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz WiZARD #137030 üzenetére

    Ó, ezzel szoptam nem olyan régen.

    Be kell nyomni a select gombot. Nincs select all. De ha leszkrollozol az utolsó képre, akkor arra 2 ujjal (!) rányomva és az ujjaidat lenyomva tartva elkezded széthúzni az ujjaidat oldalra, majd továbbra is lenyomva tartva felfelé (vagy lefelé, ha úgy vagy) húzod.

    Erre kijelöli először az egész sort, majd utána elkezd lassan végigszkrollozni az összes képen. Ha nem emeled fel a kezed, akkor egy idő után lassan végigszkrolloz az összesen és ki lesz jelölve az összes.

    Nekem a céges telefon "telt be", már tele volt az iCloud. Elsőre gondoltam, hogy majd kábellel letöltöm a laptopra. Aha. Kábé 2 másodperc után dobja a kábelt, hiába jó a kábel. Egyszerűen kifagy az USB kapcsolat és megszakad a transzfer.

    Akkor gondoltam, hogy majd iTunes linkkel letöltöm. Az nem működik, mert a bezippelendő fájl is el kell férjen az iCloud kvótában, ami ugye betelt, tehát nem fog elférni benne.

    Így akkor letöröltem az összes képet. Közte volt mindenféle prototípusos dolog is, ami elvileg még jó lett volna, de ha ekkora fos az egész, akkor annyira nem izgatom magam rajta. Ment a levesbe minden.

    Szerintem ezek direkt szopatják a felhasználókat, mert véletlenül nem lehet ekkora fos a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák