Hirdetés

Olcsó Wi-Fi routerrel újít a Zyxel

A Zyxel bejelentette legújabb routerét, mely az NBG-416N jelzést viseli. A vezeték nélküli kapcsolatra képes termék az IEEE 802.11n-es szabványt támogatja, ami lehetővé teszi a 150 Mbps-os adatátviteli sebességet is. Természetesen az eszköz visszamenőlegesen kompatibilis az IEEE 802.11b/g hálózatokkal is.


[+]

A termék a Wi-Fi Multimedia (WMM) technológiával lehetővé teszi, az audio-, video-, és hangszolgáltatások priorizálását, így a felhasználó saját ízlése szerint élvezheti az internetezést, miközben a különböző típusú hálózati forgalom továbbra is optimális teljesítményt nyújt. A vezeték nélküli adatátvitel biztonsága érdekében az újdonság támogatja a 64, illetve a 128 bites WEP és a WPA/WPA2 titkosítást. Emellett olyan tűzfal funkciókkal is el van látva, mint például a Network Address Translation (NAT), Stateful Packet Inspection (SPI), Denial-of-Service (DoS), és a VPN Pass-through (IPSec, PPTP és L2TP). A router fogyasztása is alacsony, mivel vezeték nélküli ütemezést, vezeték nélküli teljesítménymenedzsmentet és a kábelhossz alapján automatikusan optimalizált energiafelhasználást nyújt.

Az ár tekintetében a Zyxel a belépőszintet célozza, így az NBG-416N jelzésű router ajánlott végfelhasználói ára nettó 4830 Ft.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zyxel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés