Hirdetés

„Zöld” és gyors SSD-k debütálnak a Super Talent műhelyéből

A Super Talent gyors SSD szériát leplezett le, melynek tagjai MasterDrive SX jelöléssel kerülnek a boltok polcaira. A 2,5 hüvelykes meghajtók SATA-300 interfésszel rendelkeznek, és 64, 128, illetve 256 GB-os tárolókapacitással érkeznek. Az MLC NAND Flash lapkákat hordozó készülékek nyolccsatornás vezérlővel, valamint 128 MB-os gyorsítótárral érkeznek, az MTBF élettartamuk pedig egymillió üzemóra.

A termékcsalád 128 és 256 GB-os meghajtói 220 és 200 MB/másodperces olvasási és írási sebességgel rendelkeznek, a 64 GB-os verzió esetében azonban az előbbi értékek 200 illetve 120 MB/másodpercre módosulnak. Az új SSD-k az energiafelhasználásban is jeleskednek, ugyanis a modellek terhelve 0,5 wattot fogyasztanak, míg terhelés nélkül beérik 0,15 wattal is. Ezek az adatok önmagukban nem tűnnek kiemelkedőnek, de a termékek írási sebességét figyelembe véve impozánsnak mondhatóak.

A Super Talent MasterDrive SX szériából a 128 GB-os verzió még ebben a hónapban debütál, az ajánlott fogyasztói ára pedig 360 dollár lesz. A többi modell várhatóan nyár közepén érkezik, ezek várható árairól még nem nyilatkozott a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés