Hirdetés

SSD meghajtókkal erősít a TDK

A TDK – látván az SSD meghajtók piacában rejlő potenciált – bejelentette az SDG2A jelzésű termékcsaládot, mely a saját fejlesztésű GBDriver RS2 vezérlőlapkára épül. A 2,5 hüvelykes meghajtókból álló széria SATA-300 interfészen kapcsolható a számítógéphez, és a tárkapacitástól függően SLC, illetve MLC NAND Flash chipekre épül.

A TDK mérései szerint az SSD meghajtók 95 MB/s-os maximális adatolvasási sebességre képesek. Írás esetén azonban az SLC technológiára építkező modellek 55, míg az MLC NAND flash lapkákkal szerelt változatok 28 MB/s-os maximális tempót képesek diktálni.

A TDK SLC technológiás SSD meghajtói 1, 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os változatban érkeznek, az MLC verziójú termékek pedig 16, 32, valamint 64 GB-os modellek formájában lesznek elérhetők. Az eddigi információk szerint az 500 000 órás MTBF élettartammal rendelkező eszközök még a hónap vége előtt az üzletekbe kerülnek. Az ajánlott fogyasztói árakról még nem számolt be a vállalat, de a paramétereket figyelembe véve jó esély van rá, hogy pénztárcabarát árakkal találkozhatunk majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TDK

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés