Hirdetés

Denon AVR-2113: 4K kompatiblis, 7.1-es házimozi erősítő a láthatáron

A Denon sem akar kimaradni a sorból, így a vállalat a Pioneer, a Yamaha és az Onkyo példáját követve piacra lép a 4K felbontású anyagok kezelését támogató AV erősítőjével. A 7.1-es, AVR-2113 típusjelzésű termék csatornánként 140 wattos teljesítményre képes (8 ohmos impedancia mellett).

Denon AVR-2113
Denon AVR-2113

Természetesen megbirkózik a térhatású hangszabványokkal, így például a Dolby Pro Logic IIz anyagokkal is. A modell megkapta az Audyssey-féle MultEQ XT kalibrációs technológiát, ami egy mikrofon segítségével képes arra, hogy a helyiség egy kívánt pontjába koncentrálja a hangot. A DLNA kompatiblis készülék támogatja az Apple-féle AirPlay vezeték nélküli adatátviteli technológiát.

Denon AVR-2113
Denon AVR-2113

Rendelkezik beépített médialejátszóval, a frontfelületen elhelyezett USB porton keresztül csatlakoztatott adattárolókon, illetve PMP-ken, dokkolókon keresztül rá eljuttatott zeneszámok közvetlen megszólaltatását is biztosítja. Ráadásul nem csak a szokásos MP3-WMA kombó jöhet szóba, hiszen a FLAC, a WAV és az Apple Lossless állományokkal is elboldogul.

Denon AVR-2113
Denon AVR-2113

A vezérlést megkönnyíti az igényesnek tűnő grafikus kezelőfelület, illetve az az ingyenesen letölthető alkalmazás, amelynek segítségével okostelefonról is irányítható. A HDMI csatolókon kívül került rá többek között komponens és kompozit csatlakozó, öt analóg audió bement, két digitális audió kimenet, egy mélynyomó kimenet, illetve egy 3,5 milliméteres jack port. A termék már megvásárolható, körülbelül 1050 dollárt kell érte letenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés