Hirdetés

Windows alapú LCD-terminálok az EIZO kínálatában

Bár ezek a modellek külsőleg nem sokban különböznek a korábbi modellektől, mégis a legújabb technológiát viszik el a felhasználókhoz, így például az új Microsoft Windows CE.NET 4.1-es operációs rendszert. A Windows szerverhez RDP 5.1-en keresztül csatlakozó kliens gépek kijelzője 16 bites (65.536 szín). Támogatást nyújtanak a soros porton keresztül csatlakoztatott perifériáknak, és lehetővé teszik a helyi meghajtócímzést (local drive mapping). Az új OS támogatja a VPN kliens szoftvert a terminál szerver távoli eléréséhez, és lehetővé teszi USB-s billentyűzet és egér csatlakoztatását. Előre telepített az Internet Explorer 5.5 is.

Két USB, egy párhuzamos és egy soros portot (RS-232C) foglal magában a terminál. Találhatunk rajta egy PCMCIA II. csatlakozót is LAN/WAN kapcsolathoz. Egy 10/100BASE-TX Ethernet csatlakozón keresztül biztosított a hálózati forgalom.

Az eClient jellemzői: 300 MHz-es CPU, 100 MHz front side busz, 32 MB flash memória, 64 MB RAM. A 15"-os digitális LCD kijelző 1024x768-as felbontást, 450:1 kontrasztarányt, és 300cd/m2 (630L-N), illetve 240cd/m2 (630LT-GR-N) fényerőt kínál.


Az eClint 630LT GR-N érintőképernyője több, mint 1 milló érintés élettartamú, optikai tisztasága 79%-os és érintési reakcióideje 14ms. Az analóg ellenállású panel ujjal és érintőceruzával is használható.

Az eClient-ek egyszerű kezelhetőségét egy Network Administrator 2.0 elnevezésű szoftver biztosítja, amit egyaránt használhatunk arra, hogy konfiguráljuk és frissítsük a felhasználói beállításokat, meghatározzuk, illetve megváltoztassuk a kliens gépek IP címét, illetve, hogy firmware-t frissítsünk. Az időzítő funkcióval bekapcsolható bármelyik eClient és lehetséges a munkaidőn túli frissítés vagy karbantartás egyedileg vagy csoportosan. 90 napig használható, időkorlátos bemutató változata letölthető az eclient.eizo.co.jp címről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés