Hirdetés

Top quality: új 19"-os Eizo TFT-monitor

Az Eizo L767 típusú készülék digitális és analóg bemenettel, beépített hangszóróval és tápcsatlakozóval is rendelkezik. Az új termék az Eizo "Prime Line" ("Első vonal") TFT-modellsorozatába illeszkedik, képátlója: 19". Maximális felbontása 1280x1024 képpont, a kisebb felbontásokban egy különleges tükrözési funkció segíti a minél tökkéletesebb minőségű képmegjelenítést.

Az Eizo az MVA-panelt egy elegáns és keskeny keretbe építette be, a termék kontrasztaránya 500:1, a függőleges és a vízszintes látószög egyaránt 170 fok. A készülék kapcsolási reakció-ideje "feketéről-fehérre és vissza feketére" 25 ms, ami megfelel a videók nézéséhez szükséges elvárásoknak, játékoknál azonban néha gondot okozhat.


Külön gondoltak a grafikusokra: számukra több beállítási lehetőség is van, ilyen például a Szöveg (Text), a Kép (Picture), a Film (Movie), a Custom és az sRGB állíthatóság. A színek visszaadását (színhűséget) egy 10-bites LUT (Look-up-Table) táblán vezérelhetjük, ami jóval több beállítást tesz lehetővé, mint a hagyományos 8-bites LUT-tábla. A gamma értékeket 1,4 és 3,0 között 0,2-es lépcsőnként állíthatjuk. Az L767-be beépítettek egy változtatható szürkeárnyalat-korrekció funkciót is.

A TFT-kijelző ára 1.050 euró.

Az Eizo termékek hazai képviseletét a Narba Hungária látja el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés