Hirdetés

Veletech Moddingverseny: lassan lejár a nevezési határidő

Január végén jelentettük be, hogy az április 25-én, szombaton megrendezésre kerülő Veletechen újra lesz moddingverseny. Az eredetileg kiszabott nevezési idő a hét végén lejár, de ezt meghosszabbítjuk március végéig. Ez elmúlt évhez hasonlóan két kategóriában lehet indulni: casemodban, azaz átalakított gyári házakkal és caseconban, vagyis alapjairól újraépített házakkal. Minden versenyző legfeljebb egy casemod és egy casecon gépet nevezhet, tehát maximum két alkotással indulhat.

A nevezés módja nagyon egyszerű: elég közösségi oldalunkra, a Logoutra egy személyes bejegyzést írni a modról, majd ennek linkjét elküldeni a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre. Fontos: aki eddig jelentkezett és esetleg nem kapott a jelentkezéséről visszaigazoló emailt, legyen szíves újra jelentkezni! Olyan moddal is lehet indulni, ami a jelentkezési határidőig még nem készül el, csak a versenyre lesz kész.


Ízelítő a tavalyi verseny alkotásaiból Ízelítő a tavalyi verseny alkotásaiból

A Veletech 2015. április 25-én, szombaton kerül megrendezésre a SYMA csarnokban, nevezni pedig még 2015. március 31-ig lehet. A versenyen megjelenő modok listáját április 6-án hozzuk nyilvánosságra. Akinek bármilyen kérdése van a Veletech moddingversennyel kapcsolatban, felteheti ennek a kiírásnak a fórumában, a részletes versenyszabályzat pedig alább olvasható.

Kategóriák:

  • Casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • Casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Nevezés kezdete: 2015. január 29.

Nevezés lezárása: 2015. március 31. éjfél

Részvevők közzététele: 2015. április 6.

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2015 kiállítás alatt saját maga felel számítógépe biztonságáért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés