Hirdetés

Veletech Moddingverseny: íme, a résztvevők!

Bő három hét múlva, április 25-én kerül megrendezésre az idei tavaszi Veletech a PlayIT játékos seregszemlével együtt. A műsor egyik érdekessége hagyományosan a VMV, vagyis Veletech Moddingverseny lesz, melynek március végén zárult le a nevezési határideje. Összesen tizenhat mod jelentkezett, mindet meghívtuk a versenyre.

A casecon, vagyis alapjaiból egyedileg épített számítógép kategóriájában kilenc alkotás indul, köztük olyan különlegességekkel, mint jones965 Poseidon ROG-ja, mely nemzetközi porondon már babérokat aratott, de ugyanez igaz Soccer Zombie Apocalypse gépére, ami a tavalyi DCMM-en nettó 24 órányi idő alatt készült el, és GumisPeter Mercedes motorblokkra épülő modja vagy csabi112 Project Mirrorja sem először áll rivaldafénybe; emellett a többi alkotás is nagyon ígéretes.

Casecon versenyzők:

Hagyományosan egy kicsivel szerényebb az átalakított gyári számítógépeket összesítő casemod mezőny, ahol hét versenyzőre számítunk. Hagyomány az is, hogy jones965 bődületes munkával áll starthoz, a HAF 935 Crysis tavaly ősszel még az ASUS standján pózolt, de idén versenyezni fog. BaluC Living Dragonjának sem idegen a rivaldafény, a tavalyi DCMM-en a dobogóra is felállhatott. Érdekesnek ígérkezik Ramses07 újabb Giger stílusú alkotása, ő Cooler Master Egérmodding versenyünkön mutatta meg már többször is, hogy nagyon fekszik neki ez a stílus. Az eddig látottak alapján a casemod kategória többi résztvevője is nagyon érdekes lesz.

Casemod versenyzők:

Előre is sok sikert kívánunk a versenyző moddereknek, illetve jó munkát és kitartást azoknak, akik még nem készültek el művükkel!


Ízelítő a Veletech Moddingverseny atmoszférájából

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés