Veletech blog: különös külalak, modding az ASUS standján

Idén a Veletech modderstandja mellett az ASUS-nál is láthatunk átalakított gépeket, egészen pontosan kettőt, ugyanis Kerekes János (a fórumokon jones965) az ASUS támogatásával készített, többek között a DCMM 2014-en is díjazott, casecon kategóriában harmadik helyezett ROG Poseidon modja is megtekinthető testközelből.

Poseidon ROG mod Poseidon ROG mod
Poseidon ROG mod [+]

Természetesen, akárcsak a többi modder, jones965 is folyamatosan ötletel és alkot, jelenleg legújabb témáján, a Cooler Master HAF 935 jelentős átalakításával születő Crysis ROG modon dolgozik, amiről részletesen írtunk múlt heti Moddervilág rovatunkban.


Crysis ROG mod Crysis ROG mod
Crysis ROG mod [+]

Az alkotás (noha még nincs teljesen készen, például a hátoldalán és a tetején még dolgozni kell) már most teljes életnagyságban megtekinthető az ASUS standján az említett ROG Poseidon mellett, sőt mi több, maga jones965 prezentálja a teleszkópos oldallapok és a távirányítóval nyitható motoros felső oldallap működését. Ha valamit, ezt mindenképp érdemes megnézni élőben!

A nemzetközi modder szférából is érkezett egy érdekes ASUS témájú mod. Az amerikai Boddaker által épített NightStrix a friss Strix brand stílusjegyeit vonultatja fel: bagolyra emlékeztető formatervet és sötét színeket némi kis vörössel feldobva. A vízhűtésrendszerről Moddervilág rovatunkban részletesebben írtunk. Mellette megtekinthetőek a vagány ASUS Strix termékek is.


[+]

Azóta történt

Előzmények