Hirdetés

Veletech blog: modding közelről

Az idei második Veletech (a tavasziról itt írtunk) moddingrészlegén hét olyan modder alkotásai tekinthetők meg, akik korábban már értek el helyezést a rangos DCMM és/vagy Veletech Moddingversenyen, ráadásul az általuk kiállított, összesen 13 darab gépház jelentős hányada korábban díjazott mű. A mostani kiállítás tehát bemutató a korábban már látott legjobb modokból és a Cooler Master egérmodding alanyaiból, így a tavaszi rendezvénnyel ellentétben ez az esemény nem a verseny izgalmáról, hanem a látványról szól elsősorban.


[+]

Emellett a kiállítási terület is formabontó a Veletech szempontjából, mivel az eddig minden irányból körbejárható elrendezés helyett a DCMM-hez hasonló, zártabb kiállítási területet hoztunk létre a hétvégére. Ennek ellenére igyekszünk megőrizni a családias hangulatot: az alkotók most is várják a látogatók kérdéseit, illetve feco32 a kiállítás ideje alatt is dolgozik legújabb művén, így az érdeklődők közelebbi képet kaphatnak a készítés folyamatáról is.


[+]

Természetesen a 2015-ös megmérettetés nem marad el, így jövőre reményeink szerint a régiek mellett számos újdonságot láthatunk, addig pedig gyönyörködjünk újból az elmúlt évek legjobb munkáiban az alábbi galériában!


Klikk és galéria nyílik

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés