Veletech blog: bemutatkoztak a különleges RHA fülesek

A TDK magyarországi disztribútoraként ismert Muzix Group a PlayIT-Veletech közös rendezvényére elhozta a minőségi fülhallgatók gyártásával foglalkozó angol RHA termékeit. A cég helyszínen tartózkodó munkatársai különösen a T10 típusjelzésű darabra hívták fel a figyelmet.

RHA T10
RHA T10 [+]

A 63 000 forintos áron már Magyarországon is megvásárolható modellbe saját fejlesztésű, kézzel készült dinamikus meghajtóegységeket építettek. A készülékház alumíniumból készült, amely hatékonyan csillapítja az esetleges rezgéseket. A 3,5 milliméteres aranyozott csatlakozókkal ellátott kábelen helyet kapott egy vezérlőegység és egy mikrofon is, így headsetként is használható.

A csomag tartalmát képező, 10 pár (!!!) különböző méretű fülgumi között helyet kapott két olyan is, amely képes alkalmazkodni és megjegyezni a hallójárat formáját. A frekvenciaátvitel 16 hertztől 22 000 hertzig terjed, az impedancia 16 ohm, az érzékenység 100 decibel. De persze a lényeg az, hogy a valóságban hogy teljesít. Természetesen ki is lehet próbálni a Veletech csarnokában, hasonlóan az összes többi kiállított termékhez. Ennek alapján pedig tényleg egy elég jó kis fülhallgatónak tűnik. A környezeti zajból gyakorlatilag nem lehetett semmit hallani, a megszólalásból pedig nem hiányzott se a dinamika, se az erő. Aki nem hiszi, ma és holnap (szombat és vasárnap) kipróbálhatja a PlayIT-Veletech közös rendezvényén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • RHA

Azóta történt

Előzmények