Hirdetés

Valentin-napi ajándék modern pároknak

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-i jeles nap alkalmával sokan lepik meg szerelmüket különböző kedves – ám valljuk be többnyire teljesen haszontalan – ajándékokkal. A tajvani székhelyű, különböző memóriákat és flash tárolókat gyártó A-Data marketingosztályán úgy döntöttek, hogy véget vetnek ennek az áldatlan állapotnak, és összekötve a kellemest a hasznossal bevezették a piacra saját Valentin-terméküket, a Lover Disk névre keresztelt pendrájvot.


A-Data szerelmespár: akár 2 GB adattal

A Lover Disk kétfajta dizájnnal vásárolható meg, 32 megabájttól 1 gigabájtig terjedő kapacitással, összesen hatféle méretben. A „fiú” Lover Disk kék színű ütés, víz és rúzsfolt-álló gumiborítására festett, angyalszárnyakkal ellátott alak szerelmesen kacsint a rózsaszín „ruhába” öltöztetett női párjára. A két USB 2.0 kompatibilis flash drive-hoz természetesen egyedi, szív alakú csomagolás dukál, de a különböző „nemű” Lover Diskek igény szerint megvásárolhatóak külön-külön is (gondolva esetleg arra, hogy egy hölgynek több hódolója is akadhat).


A páros doboz

Az A-Data szerelmes pendrájvjait elnézve többeknek széles mosoly ülhet ki az arcára, de ezek a termékek – noha kissé komolytalannak hatnak első ránézésre – alighanem hatalmas piaci siker elé néznek; ha máshol nem, a Távol-Keleten, ahol a hasonló kezdeményezéseket általában kitörő lelkesedéssel fogadják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés