Hirdetés

Karácsonyi ötletek a Canyontól

A Canyon Technology termékei az észak-amerikai, majd a nyugat-európai és orosz piac után immár hazánkban is megvásárolhatóak. A vállalat nálunk elsősorban sportos megjelenésű, strapabíró eszközeit igyekszik népszerűsíteni. A Canyon a Consumer Electronics Association piackutató cég tanulmányát idézi, mely szerint a vásárlók 76 %-a legalább egy műszaki cikk vásárlását tervezi karácsonyi ajándékként. A vásárlói igényeket szem előtt tartva a gyártó egyszerű USB-pendrive-jai mellett egy Bluetooth headsetet és egy zenelejátszót is piacra dob, mindkettő a Sport Edition széria tagja.

A CN-MP3SD jelzésű készülék MP3 és WMA tömörítésű zeneszámok lejátszására képes, amelyek tárolásához 256 MB flash memória áll rendelkezésre. Támogatja az ID3 tagek használatát is, így kijelzőjén az előadó, a szám címe és a stílus is megjeleníthető. Sztereó audiokimenetén a gyári adatok szerint a 20 és 20000 Hz frekvenciatartományba eső, 86 dB jel/zaj viszonyt mutató hangot képes kiadni. A kis eszköz diktafon üzemmódban maximum 480 percnyi hanganyagot tud rögzíteni; a beépített rádióval fogott műsort szintén fel lehet venni. Gumiborításának köszönhetően nemcsak kényelmes viselet, de ütésnek, pornak és – korlátozott mértékben – víznek is ellenáll. A 2,5 x 3,9 x 7,6 cm méretű, mindössze 50 grammot nyomó lejátszó egy AAA méretű elemmel mintegy 10 órán keresztül működtethető. Megegyező tulajdonságokkal, ám 512 MB memóriával kerül forgalomba a CN-MP3SE jelzésű változat, mindkettő USB 1.1 interfészen tölthető meg zenével.

Ugyancsak a sportos stílust képviseli a CN-BTH2 Bluetooth headset és mobil fülhallgató. 160 mAh-s Li-polimer akkujával 5 óra beszédidőt és 200 óra készenléti időt tesz lehetővé. Súlya mindössze 17 gramm, hatótávolsága pedig 10 méter. Valamennyi Canyon termékre 2 év garanciát vállalnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés