Hirdetés

Utódot kapott a Gladius II

Az, hogy az ASUS Gladius III helyett Gladius II Originnek nevezte el, utal a változtatások óvatos voltára.

Már egy éves is elmúlt a Gladius II egér, úgyhogy az ASUS elérkezettnek látta az időt a frissítésre, ennek eredménye pedig a Gladius II Origin lett. A főleg FPS-ekhez ajánlható, klasszikus, hosszúkás (126 x 67 x 45 mm-es) Gladius II fő vonásait megöröklő újdonságba egy 12 000 dpi felbontású szenzor került – bár az ASUS ennek pontos típusát nem tette közzé, a hasonló specifikációkkal rendelkező előd a PixArt PMW 3360-at használta, így feltételezzük, hogy most is ez a helyzet.


[+]

Bár vezetékes adatátvitellel dolgozó egérről van szó, kábele mégis eltávolítható, melynek értelme az, hogy kétféle vezetéket kapunk hozzá, egy hagyományos és egy merevebb, szövetes bevonatút, a felhasználó tehát ízlése szerint változtathatja a kábel hajlékonyságát. De nem ez az egyetlen cserélhető elem, az elődhöz hasonlóan most is kétféle Omron kapcsolószett (Omron D2FC-F-K és Omron D2F-01F) lapul majd a dobozban, egy keményebb és egy puhább, tehát a két fő gomb érzését is módosíthatjuk, ha akarjuk.


[+]

Szintén az elődtől származik a háromzónás RGB háttérvilágítás, amely a logót, a görgőt és az egér alsó peremét foglalja magába. Módosult viszont a gombok kiosztása, oldalra most már csak kettő jutott a korábbi hárommal szemben (ez akár visszalépésnek is felfogható az eredeti Gladius egérhez képest). A 110 grammos, puha hordtáskával érkező újdonság ára 100 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés