Hirdetés

Vezetékmentes játékos egeret újított az ASUS

A tajvani gyártó nem mehetett el szó nélkül a Logitech G PRO Wireless kavarta hullámok mellett, és megpróbálja a saját térfelére billenteni a mérleg nyelvét.

Az újdonságról már adtunk hírt korábban az idei Computexes beszámolónk során, most azonban kicsit kiegészítenénk a már leírtakat. A friss hús gyakorlatilag a jobbkezes ASUS ROG Gladius II kábeltől megfosztott variánsa, és neve is ehhez lett mérve: ASUS ROG Gladius II Wireless, egy 126 mm hosszú, 67 mm széles és 45 mm magas rágcsáló, ami 2,4 GHz-es RF kapcsolatot kombinál alacsony késleltetésű Bluetooth BLE-vel, és így próbálja felvenni a kesztyűt a Logitech Lightspeedjével.

Miután elült a tapsvihar, lássuk a további különbségeket, melyekből azért akad néhány: először is hiányzik róla a vezetékes rokon RGB LED-es diffúzora, és bő 20 grammal többet nyom nála. Ezt kissé szomorúan konstatáljuk, hiszen így a cucc tömege már 130 gramm, ami bár bizonyosan megtalálja a maga közönségét, egyszerű halandók köreiben inkább a tégla besorolás alá kerül. Az optikai szenzor sem a régi, 12 000-ről 16 000-re nőtt a maximális felbontás. A dobozban mellékelt micro USB-s kábel többfunkciós: nem csupán az akkumulátor töltésére szolgál, de ha úgy tartja kedvünk, használhatjuk permanens módon is az egér és számítógép közötti kapcsolat megteremtésére. Az RGB világítás természetesen szinkronizálható az ASUS Aura Sync-kel.

A periféria hamarosan megjelenik a kereskedések raktáraiban, az árcédula pedig várhatóan a G PRO Wirelesséhez lesz hasonlatos, azaz nagyjából 140 dollár körüli összegre számíthatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés