Hirdetés

CES 2017: ASUS egerek és hálózati eszközök

ROG rágcsáló és különleges Wi-Fi megoldások jönnek.

Az ASUS a CES-re felkapottabb termékkategóriák mellett a kevésbé nagy figyelmet övező piacokra is koncentrált. Persze ez relatív, sokak figyelmét főleg az egerek és a hálózati eszközök keltik fel, éppen ezért fontos számukra is készíteni pár új eszközt.

Az egerek piacára a ROG Strix Evolve, a ROG Gladius II és a ROG Strix Impact érkezik. Közös bennük az ASUS Aura Sync RGB világítás és az Omron kapcsolók használata, illetve az optikai érzékelőjük is igen combos, bár eltérő képességekkel rendelkező.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A ROG Strix Evolve különlegessége a változtatható ergonómia, ugyanis az egér borítása cserélhető, így négy különböző kialakítás közül választhat a felhasználó. A ROG Strix Impact a MOBA játékosokat célozza meg vagyis a strapabírás kritikus tényező volt, míg a ROG Gladius II az FPS-ekhez készült.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A hálózati eszközökre áttérve a AiCam NightView az egyik nagy újdonság, amely egy Sony szenzorra építő, színes biztonsági kamera, éjjellátóval. A hálózatra kapcsolva a rendszer a felvett tartalmat azonnal feltöltheti az ASUS Cloud Storage nevű felhős adattárolásra kialakított rendszerbe, de akár SD memóriakártyára is menthetők az adatok.

Az ASUS HiveDot és HiveSpot mesh hálózatok létrehozására való eszköz, ezen belül is előbbi dual-band AC1300-as, míg utóbbi tri-band AC2134-es megoldás. Mindkét termék működéséhez minimum három, de maximum öt node kiépítése szükséges. Ezek közül egy node lehet a master, míg a többi a slave.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A termékek a routerhez legegyszerűbben Wi-Fin keresztül köthetők, de akár a LAN kapcsolat is megoldható, amivel kiterjeszthető a Wi-Fivel lefedett terület mérete.

Az ASUS még kivitte a kiállításra az elmúlt év legvégén bemutatott BRT-AC828 routert, illetve az XG-U2008 jelzésű nem menedzselhető 10 gigabites switchet is, amelyekről természetesen készítettünk képeket.



(forrás: PROHARDVER!) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés