Hirdetés

Újabb tévétunereket jelentett be a TerraTec

A TerraTec legkisebb – egy vastagabb pendrive alakját öltő – tévévevője, a Cinergy XS elsőként hibrid, azaz analóg és digitális műsorokat is fogó változatban jelent meg, márciusban azonban a pusztán analóg verzió is piacra kerül. A Cinergy A USB XS nevet viselő eszköz kétarcú társához hasonlóan nemcsak tévé vételére használható, hanem a mellékelt adaptereknek köszönhetően S-Video és kompozit videojel, illetve sztereó hang beviteléhez, digitalizálásához is.

Az USB 2.0 interfészen át továbbított mozgókép tömörítését szoftveres kodek végzi; természetesen mód van időzített felvételre és rögzítés közben időben eltolt visszajátszásra is. Az ArcSoft TotalMedia 2 alkalmazás DVD-k, videók, zenék lejátszásában, diavetítések megtekintésében működik közre; a kezelést távirányító is segíti. A kis eszköz ajánlott ára 100 euró.

Nagyjából egy hónap múlva érkezik egy újabb hibrid (FM rádiót, analóg tévét, DVB-T tévét és rádiót kezelő) tunerkártya, mely noteszgépek PC Card aljzatába illeszthető. A Cinergy HT PCMCIA ismeri a teletextet és a digitális adással érkező elektronikus műsorfüzetet (EPG), ez utóbbi révén még egyszerűbbé válik előre programozott felvételek készítése. Digitalizáláshoz ez esetben is rendelkezésre áll az S-Video és kompozit bemenet, a mellékelt szoftverek a lejátszáson túl szerkesztési és CD/DVD-írási feladatokat is ellátnak. A termék ajánlott ára 109 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés