Hirdetés

Univerzális tunerkártya a Leadtek palettáján

A Leadtek bemutatta legújabb tunerkártyáját, amely alkalmas analóg tévé, FM rádió, valamint földi szórású digitális (DVB-T) tévé- és rádiócsatornák vételére, emellett ismeri a teletext és EPG szolgáltatásokat. PAL és NTSC szabványokkal is kompatibilis videobemenete és sztereó audiobemenete révén használható kompozit vagy S-Video csatornán érkező videojelek digitalizálásához is. A WinFast DTV2000 H jelzésű modell PCI foglalatba illeszkedik, és egy infrás távirányító jár mellé.

Digitális tévéműsorok MPEG-2, analóg tévéadások és videók MPEG-1/2 vagy (külön beszerzendő kodekkel) MPEG-4 formátumba tömöríthetők, önálló audioanyagok számára az MP3 és a WMA kódolás kínálkozik. A képminőséget hardveres de-interlacing szűrő hivatott javítani. A merevlemezes rögzítésen kívül egyből optikai lemezre is égethető a videó VCD, SVCD vagy DVD szabványnak megfelelő formátumban. Természetesen mód van előre programozott felvételre is, futó rögzítés idején pedig időben eltolt megtekintésre. A különböző forrásból érkező képek a képernyőn egymásban vagy egymás mellett tetszőlegesen pozícionálhatók.

A kártya gazdag funkcionalitása nem utolsósorban a mellékelt szoftvercsomag érdeme, amely a Ulead VideoStudio 9 SE, DVD MovieFactory 4 SE, Cool3D 3.0 és CyberLink PowerDVD 6 alkalmazásokat foglalja magában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés