Hirdetés

Újabb médialejátszó a Zen családban

A Creative európai képviseletét bő egy nappal megelőzve a gyártó japán részlege bemutatta a Zen lejátszócsalád legújabb tagját, amely a Zen Vision:M nevet viseli, és egy 30 GB kapacitású merevlemezes tárolóegységgel rendelkezik. Amint neve is mutatja, a készülék nem csupán zenéket képes lejátszani, de 2,5 colos, 320x240 pixel felbontású, 260 ezer színű kijelzőjén videók és képek is megtekinthetők.

A támogatott formátumok sorában találjuk a következőket: WAV, MP3, WMA (jogvédett anyagok is); MPEG-1/2/4, WMV9, Motion JPEG, DivX 4/5, XviD; JPEG. Az eszköz hangot saját mikrofonjáról, illetve FM rádiójáról képes rögzíteni. A sokoldalú készülék naptár funkcióval is szolgál, melyet egyszerűen szinkronizálhatunk a Microsoft Outlookkal, emellett óraként, ébresztőóraként is használható; a merevlemezen tárolt fájlokat jelszóval védhetjük a kíváncsiskodók elől.


Sokszínű egyéniség

A számítógéppel USB 2.0 interfészen kommunikáló Zen Vision:M mérete 62 x 19 x 104 mm, tömege 166 gramm. Beépített lítiumion akkumulátora 14 órányi zenehallgatást vagy 4 órányi videózást tesz lehetővé. A lejátszó Japánban mintegy 71 ezer forintnak megfelelő összegért lesz kapható, ám ez nem feltétlenül tükrözi az európai piaci árat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés