Hirdetés

Megújult az Epson médialejátszója

Októbertől kapható a jobbára képalkotó eszközeiről ismert Epson legújabb médialejátszója, mely a tavaly októberben bejelentett, ám csak idén tavasszal piacra került P-2000-es modell utódja lesz. A P-4000-es típusszámot viselő új médialejátszó technikai paramétereit tekintve alig különbözik a kistesótól, a duplázott típusszámot így egyedül a duplájára növelt merevlemezméret indokolja.

A P-4000 ennek megfelelően 80 GB-os merevlemezzel érkezik (az elődbe 40 GB-os háttértárat szereltek), mely – ahogyan az ilyen egységeknél megszokott – hordozható adattárolóként is funkcionál. A számítógéppel USB porton kommunikáló lejátszó MPEG-4 tömörítésű videoanyagokat tud megjeleníteni 640x480 pixeles felbontású, 3,8 hüvelyk átmérőjű kijelzőjén, míg a zeneanyagok terén a készülék mp3 és AAC kódolású fájlokkal boldogul. Az állóképek JPEG, TIFF illetve RAW formátumúak lehetnek, melyekről a kompatibilis Epson fotónyomtatók segítségével a PC közbeiktatása nélkül készíthető fotónyomat.

A CF, Microdrive és SD memóriakártyákat kezelő P-4000 befoglaló méretei 147 x 31,4 x 84 mm, a készülék tömege pedig az elődjéhez hasonlóan 415 gramm akkumulátorral együtt, mellyel egy feltöltéssel a készülék átlagosan körülbelül 3 órán át képes működni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés