Hirdetés

Újabb állig felfegyverzett PC ház, ezúttal Call of Duty bűvkörben

Pontosan egy hete mutattunk be egy egyedi, Battlefield 3 ihletésű számítógépházat, amiben még forgó golyószóró és hűtőszekrény is helyet kapott, erre máris itt egy újabb, ezúttal még komolyabban felfegyverzett építmény. A hasonlóság nem véletlen, hiszen ezt a házat is Brian Carter készítette. Az apropót a Thermatake Level 10 GT Mod Contest adta, melyben a nevezési feltétel ezek után nem túl meglepő módon az volt, hogy egy Level 10-es gépházat kellett moddolni.


[+]

Brian továbbra is maradt a katonai vonalon, ezúttal a Call of Duty volt a „múzsája”, mely az egyik oldalon egy szép airbrush festés formájában is testet öltött. A hatcsövű, forogni is képes gépfegyver ezúttal is helyet kapott a koncepcióban, viszont a ház tetejére egy aknavető került, nyomatékosítás gyanánt. A ház híres oldalsó hot-swap fiókjai kaptak egy kis lőszertáras átalakítást, így az adattárolókat úgy csereberélhetjük, mint a fegyvertárakat.

Az USB portról táplált italhűtő most is ott figyel egy vöröskeresztes ajtó mögött, ennek űrtartalma valamivel nagyobb testvérénél. A nyilvánosság először a napokban folyó 2012-es Taipei Game Show keretein belül csodálhatta meg az alkotást a Thermaltake háza (pavilonja) táján. További képek itt érhetők el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés