Hirdetés

41. Million Dollar PC – fél év kihagyás után újabb modding mámor

Modding körökben a Million Dollar PC (MDPC) weboldal az abszolút csúcsot képviseli minden tekintetben. Az MDPC célja a világ minden tájáról a legkülönlegesebb és legprofibban kivitelezett konfigurációkat felkutatni és ezekről méltó képsorozatot készíteni, hogy végül bekerülhessenek az elit albumba. A mércét nagyon magasra tették, ennek megfelelően ritkán bővül a lista és komoly megtiszteltetés, ha valakinek beválasztják a számítógépét. Legutoljára például tavasszal érkezett új tag egy Skóciában élő szlovák moddertől (Peter Husar), és egészen decemberig kellett várni az új jövevényre, de mint mindig, most is megérte.


[+]

Ezúttal Kanadában bukkantak rá egy igazi gyöngyszemre, amit Charles Harwood készített, de a munkálatokban egy ausztrál és egy német is besegített (Callen Magier, Janik Merz). A murderbox MKII P1.01 is egy olyan számítógép, mely minden porcikájában egyedi és formabontó, szinte minden fotón fel lehet fedezni valamilyen érdekességet. A képsorozat mellett sajnos egyelőre semmilyen információ nem áll rendelkezésre sem az építés folyamatáról, sem a beépített alkatrészekről és hardverekről, a hamarosan induló murderbox.com remélhetőleg sok kérdésre választ ad majd.


[+]

A szinte teljes egészében monokróm színvilágot csupán az előlapon lévő néhány hasadékon átszűrődő piros fény töri meg, ezzel is sejtetve, hogy forró dolgot rejt a doboz. A rengeteg érdekes megoldás közül kiemelhetnénk az ötletesen elrejtett optikai meghajtót, a folyadékhűtés merev, krómozott csöveit vagy a precíz és végletekig tökéletes erenkénti kábelharisnyázást, de helyettünk beszéljenek inkább a képek!


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés