Hirdetés

ASUS ROG-TJ11 Diablo III modding alkotás – izzik a vágytól

Ban Nguyen sokakkal egyetemben már nagyon várja a Diablo III érkezését, ezért úgy döntött, hogy egy ütős kis moddinggal teszi elviselhetőbbé a gyötrelmes várakozás időszakát. Ami az eredményt illeti, ez kifejezetten bölcs döntésnek tűnik, az ASUS ROG-TJ11 nevű modja ugyanis több tetszetős megoldást is felvonultat.


(forrás: bit-tech) [+]

A konfiguráció néhány paramétere már a névből is sejthető, ezek után nem meglepő, hogy ASUS RAMPAGE II Extreme alaplap és ASUS GTX580 DirectCU II videokártyák kerültek beépítésre az átalakított SilverStone Temjin TJ11-es számítógépházba. A rendszerben 12 GB-nyi Corsair Dominator GT memória, Crucial C300 SSD és egy 1200 wattos Thermaltake tápegység került, a processzor kilétét azonban homály fedi.


(forrás: bit-tech) [+]

A felhasznált hardverkomponenseknél persze most fontosabb a megjelenés, mely igazodva a játék logójának színvilágához, vörös színben pompázik. Mint mostanában egyre gyakrabban, ennek a modnak is a vízhűtése adja különlegességét, mely jelen esetben is tartalmaz néhány egyedi megoldást. A hőleadó felületet két Black Ice GTX 280 radiátor képzi, melyek két körbe rendezve külön hűtik a videokártyákat és külön a processzor, memória, alaplap hármast.


(forrás: bit-tech) [+]

A folyadék a hűtendő alkatrészekhez egyenes akril csöveken jut el, ami a videokártyáknál még aránylag könnyen kivitelezhető, a másik hűtési körben viszont Ban Nguyen egy speciális hátlapi panelt készített, mely csatornáiban a megfelelő magaslati pontokba juttatja a folyadékot. Stílszerűen a csövekben csörgedező folyadék is vörös színű. Az összképből természetesen nem maradhattak ki a tökéletesen, precízen gravírozott és kivágott Diablo stílusú feliratok, logók és minták sem. Az építkezés részletei a bit-tech néven ismert oldalon tekinthetők meg. Szép munka!


(forrás: bit-tech) [+]


(forrás: bit-tech) [+]


(forrás: bit-tech) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés