Hirdetés

Egyedi festésű Antec P280 – nem csak fűrésszel lehet moddolni

Sokan úgy gondolják, hogy a modding világban csak az ér valamit, ami mindenféle durva szerszám által radikális átalakuláson esett át, pedig az összkép szempontjából egy jól sikerült festés vagy grafika is nagyon fel tudja dobni a „szürke” számítógépházat. Egy bizonyos rikuntyudady nevű felhasználó az Overclock.net fórumában tette közzé azt a munkafolyamatot, mely keretein belül egy Antec P280-as ház kapott egyedi festést.


(forrás: Overclock.net) [+]

Természetesen egy bizonyos szint felett már csak az airbrush technika jöhet szóba, mely nem csak tehetséget, de sok türelmet, gyakorlást és biztos kezet igényel. Jelen esetben valami NVIDIA hangulatú kinézet volt a cél, azonban rikuntyudady mindezt úgy szerette volna megvalósítani, hogy ne a szokásos zöld szín domináljon, ezért inkább az NVIDIA logóra, helyesbítve a „karmokra” helyezte a hangsúlyt.


(forrás: Overclock.net) [+]

Az alapforma kimaszkolása után nekilátott a háttér színének és mintázatának kialakítására, majd száradás után ellentétes kitakarás következett, vagyis most az eddig elkészült területet ragasztotta le. A szegély olyan hatást kapott, mintha valóban egy ragadozó hasította volna ki karmaival az ábrát az oldalpanelből. Az indusztriális hatás egyik kedvelt eleme, a rombuszmintás lemez imitálása sem maradhatott ki, ez ügyesen árnyékolva és teljes mértékben kézzel készült.


(forrás: Overclock.net) [+]

Azért csak úgy gondolta helyesnek, ha valahol felbukkan a kötelező zöld szín, mely jelen esetben egy diszkrét „plazmacsík” formájában fut végig az oldallap alján, végül a felirattal koronázta meg az alkotást. Mind a logó térhatása, mind pedig a szinte világító csík nagyon jól mutatnak, reméljük nem ez volt az utolsó alkotása, amit közzétett.


(forrás: Overclock.net) [+]


(forrás: Overclock.net) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés