Hirdetés

Új toronyházakat mutatott be az Antec

Az Antec leleplezte legújabb fejlesztésű toronyházait, melyek P183 és P193 jelöléssel érkeznek az üzletek polcaira. Az új termékek a vállalat Performance One termékcsaládját képviselik. Mindkét modell 4 darab 5,25 colos és 7 darab 3,5 hüvelykes meghajtót képes fogadni, melyeket akár segédeszköz nélkül is be lehet szerelni. Az utóbbi rekeszek közül természetesen hat rejtve van.


Antec P193 [+]

A P183 típusú torony 205 mm-es szélességgel, 540 mm-es magassággal és 507 mm-es mélységgel rendelkezik, és Mini-ITX, microATX, illetve ATX formátumú alaplapot képes fogadni. A számítógép által termelt hő elvezetéséről a felül és a hátul elhelyezett 12 cm-es TriCool ventilátorok gondoskodnak. A P193 jelzésű ház szélessége változatlan, a magassága azonban 514, míg a mélysége 590 mm-es méretűre változott, ennek megfelelően a Mini-ITX, a microATX és az ATX mellett az Extended ATX méretű alaplapok is beleszerelhetők. A hőelvezetésről a hátul található 12 cm-es ventilátor mellett a felül elhelyezett két darab 14 cm-es légkavaró is besegít, továbbá a grafikus kártyák hűtésén is dolgozik egy 200 mm-es, oldallapra szerelt ventilátor.


Antec P183 [+]

Amennyiben a felhasználó rendszere igényli, mindkét terméknél  lehetőség van további három, 12 cm-es légkavaró elhelyezésére is, kettőt az előlap mögé, egyet pedig a házak belsejébe. A tápegységet a házak aljában kell elhelyezni, így érdemes hosszú kábelekkel ellátott modellt vásárolni. Az elöl elhelyezett I/O panelen az elmaradhatatlan audiokimenet és a mikrofonbemenet mellett két USB és egy eSATA csatlakozó található.

Az Antec P183 és P193 elnevezésű házai már forgalomba kerültek, fogyasztói áruk 180, illetve 210 dollár körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés