Hirdetés

Új SilverStone ház kisméretű PC-khez

A SilverStone piacra dobta új SFF, azaz kisméretű PC-k építéséhez szánt házát, az SG02-t. Az új modell elődjénél szándékosan purintánabb előlapot kapott, a kapcsolókat és csatlakozókat pedig díszléc takarja – a fehér változat esetében ez fekete, a fekete házon pedig ezüstszínű. Ha valakinek mindez túl unalmas lenne, választhat plexiablakos SG02-t is.

A ház microATX alaplapokat fogad, a bővítőkártyák számára négy teljes magasságú nyílás áll rendelkezésre. A 270 x 393 x 212 mm-es méret miatt még annyi megkötés van, hogy a CPU-hűtő nem lehet magasabb 78 mm-nél, az ATX tápegység és az optikai meghajtó együttes hossza pedig nem haladhatja meg a 355 mm-t. Kívülről két 5,25 colos meghajtóhely érhető el, belülre két 3,5 colos merevlemez illeszthető.

Oldalt, a merevlemezek közelében egy 80 mm-es ventilátor van, a bővítőkártyák fölé két 80 mm-es szerelhető (az egyik egy hátsó rostély felé néz). Ha a CPU tájékán nem lenne elég a tápegység elszívó hatása, közvetlenül a hátsó I/O panel fölé egy opcionális radiálventilátort lehet rögzíteni. Az előlapon a szokásos kivezetéseket találjuk: mikrofon, fejhallgató, két USB 2.0 és egy FireWire. Az SG02 ára áfa nélkül nagyjából 90 euró körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés