Hirdetés

Itt a Lanbox HT, a Thermaltake új HTPC háza

Megjelent a zömében számítógépházakat, hűtési megoldásokat és kapcsolódó komponenseket gyártó és forgalmazó Thermaltake legújabb, házimozi PC-khez és játékgépekhez egyaránt alkalmazható háza, a Lanbox HT. A feketére fényezett oldallapokkal, illetve eloxált alumínium előlappal ellátott ház microATX vagy mini-ITX formátumú alaplapokat fogad, és minden ATX szabványú tápegység használható benne – a gyártó alapesetben nem is kínálja táppal együtt a Lanbox HT-t.

Az előlapján két USB kaput, egy FireWire csatolót, valamint egy hangkimenetet és egy mikrofonbemenetet tartalmazó, Media LAB interfésszel is felszerelt ház különösen hatékony szellőzést ígér. Az oldallapok és a fedlap jelentős része szellőzőlyukakkal tarkított, mindemellett három légkavaró (egy 9 cm-es és két 6 cm-es, előbbi 1500, utóbbiak 1800 fordulat/percen járnak) gondoskodik a Lanbox HT átszellőztetéséről. A 30 x 43 x 23 centiméteres, 7,5 kilogrammos ház két 5,25 hüvelykes meghajtókerettel rendelkezik, ezek közül az egyikbe opcióként beépíthető egy kihajtható 7 hüvelykes LCD panel is. A házban összesen három 3,5 colos egységnek van hely, ezekből egy kaphat előlapi kimenetet.

A Lanbox HT-be épített Media LAB kit az előlapi panelen túl Vista-kompatibilis szoftvert, valamint távirányítót is tartalmaz. A mellékelt alkalmazással a többi media center programhoz hasonlóan filmeket és zenéket lehet lejátszani, de a Media LAB vezérelheti a tévétunert is, valamint lehetőséget ad diavetítésre, képnézegetésre is.

Azóta történt

  • Tápos kérdés

    Piaci bemutatónk mellett a tápválasztás kérdését is körbejárjuk.

  • HTPC az MSI-től

    Az idei CeBIT-en hemzsegtek a HTPC-k. Az MSI egyik csinos modelljét teszteltük.

  • Funkció és/vagy forma?

    Két olyan, számítógép előlapjára szerelhető kiegészítőt próbáltunk ki, melyek dekorációs elemként is beválnak, talán jobban is, mint eredeti funkciójukra.

  • Aktív hűtés noteszgépekhez

    Notebookok alá illő, ventilátoros hűtőpadok újabb sorozatát mutatta be a Thermaltake.

Előzmények

Hirdetés