Hirdetés

Kublai néven érkeznek a SilverStone új házai

Kublai néven PC-házak újabb sorozatát indította útjára a SilverStone. A midi tornyok elsőként érkező típusa a KL01 jelet viseli. A 206 x 480 x 432 mm-es, acélból készülő, de alumínium ajtóval ellátott házba normál vagy microATX alaplap helyezhető el. 5,25 colos meghajtórekeszből öt, a merevelemezkeret nélkül nyolc vehető igénybe. A 3,5 hüvelykes helyből egy érhető el kívülről, míg a winchestereket négy rezgésgátlós, könnyű behelyezést garantáló rekesz fogadja. A szellőzőrendszer gyárilag egy elülső és egy hátsó ventilátorból áll, mindkettő 120 mm-es és 1200 rpm sebességen dolgozik; a beszívó légcsavar egyúttal a merevemezeket is hűti. A bővítőkártyák takarólemezeit perforálták. A csatlakozópanel két USB 2.0, egy FireWire és két audioportot tartalmaz.

Hasonló belső kialakítású a KL02 jelű modell, amely 203 x 474 x 436 méretű, és a HDD-keretet nem számítva kilenc, azzal együtt pedig öt 5,25 hüvelykes rekesszel szolgál. A 3,5 colos helyek száma az előbbivel egyező. A tömör, csak oldalt lyuggatott ajtót itt teljes egészében fémhálós takarópanelekre cserélték. A merevlemezkeret elején itt is egy 120 mm-es ventilátor dolgozik, melynek hátul található a kifúvó párja. A főként acélból készített toronyba ATX vagy microATX alaplap szerelhető, nincs különbség a csatlakozópanel portjaiban sem.

Mindkét Kublai ház fekete színben kerül piacra, tömör és ablakos oldallappal egyaránt kaphatók lesznek. A SilverStone azoknak ajánlja a termékcsaládot, akik a tőle megszokott minőséget és ügyes részletmegoldásokat keresik, de nincs szükségük olyan extrákra, mint amilyenekkel a drágább Temjin házak rendelkeznek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés